sobota 6. března 2010

Wallpaper z ranní procházky

Dnes jsem při ranní procházce Chrudimí narazil na moc pěkné grafitti, které mi mimochodem připomnělo album/píseň mé oblíbené kapely Nightwish z roku 1997.

Nejsem žádnej profík, ale v tomhle případě jsem neváhal, vytáhl jsem svoji 5MPix Nokii N82 a fotil. Tady je výsledek (nijak neupravovaný):


Stáhnout v běžných rozlišeních (resized by Gimp) můžete zde.

3 komentáře:

  1. hehehe.. pekne .. zrovna mi tu nightwish hraji, pekne stylove :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem rád, že má někdo taky podobný hudební vkus:-) (soudě i podle tvého blogu). V Nightwish máš radši Tarju anebo Anettu anebo se ti líbí obě?

    OdpovědětVymazat
  3. hmmm.. tohle je strasne slozita vec, kterou nemuzu odbyt jen prostym "libi-nelibi". nightwish jsou jednou z několika kapel, u kterych posluchacum doporucim bez vahani celou diskografii. osobne miluju predevsim album Wishmaster a celkove spise starsi flaky, ale nemyslim si ani, ze Dark Passion Play je spatne album (i kdyz mam radsi instrumentalni verzi, ta je dokonala). Tarja davala kapele urcity "feeling", Anette jim dava neco jineho. Obecne se Nightwish postupem casu transformovali v neco jineho, co nesedi kazdemu (pristupnejsi, lehci, veselejsi material, coz nemusi byt nutne klad ani zapor), ale myslim, ze se s premenou vyrovnali (samozrejme se to potvrdi teprve, az vyjde dalsi material). Takze tedy muzu uvest, ze beru obe zpevacky. Kazda tomu dava(la) neco jineho. (Tarjina solovka me zklamala, ale to je zas jine povidani.. uvidime, co prinese cas.)

    OdpovědětVymazat